O Nama


Mi smo zajednica posvećena povezivanju i podsticanju ljudi da preduzetništvom i radom od kuće obezbede više novca i kvalitetniji životni stil. Svojim partnerima pružamo BESPLATNU platformu i STARTMETOD kao alat, koji daje pravedne šanse za dobar i siguran početak.


Gradimo Snove Od Temelja!


Cilj Start Centra je da u narednim godinama pomogne što većem broju ljudi, koji će malim dnevnim aktivnostima, poput rituala ispijanja jutarnjeg kafe, doći do zadovoljnijeg i ispunjenijeg života bez briga o novcu.


Osnovna ideja Start Centra je u pružanju prakticnih znanja za novo vreme internet tehnologije, a koje nam ne pružaju tradicionalni nacini obrazovanja. Jednostavno receno, poticemo obicne, prosecne ljude, da kroz preduzetništvo i rad od kuće, obezbede više novca, zdravlja i kvalitetniji život.

Start Centar Platforma


Mesto okupljanja koje vam štedi vreme i novac, pruža najkraći put do cilja. Sortiranim treninzima i preporucenim kompanijama stavlja vas odmah u poziciju zarade novca. Ne morate trošiti mesece vremena i gomilu novac za testiranje projekata za koje ne znate da li će funkcionisati.


Uslove poslovanja Start Centra definiše STARTKOD, koji možete procitati klikom ispod...

Napomena: učinili sve kako bi osigurali tačno predstavljanje naše platforme i njene mogućnosti za zaradu. Izjave o mogućnostima, zaradama i prihodima učinjenih kroz START CENTAR su procjene onoga što mi smatramo da je moguće ostvariti. Ne postoje nikakve garancije da ćete ih i Vi ostvariti!

Kao i u svakom biznisu, Vaši rezultati mogu varirati i biti će zasnovani na Vašim osobnim kapacitetima, biznis iskustvu, ekspertizi i nivou želje.

 

NOVAC je važan, predstavlja alat koji omogućava da lakše živiš sa pravom SVRHOM! Omogućava da se razvijaš bez nepotrebnih ograničenja.

Upravo to je razlog pokretanja ideje Start Centra koji je prvenstveno namenjen osobama čija je najpreča potreba NOVAC, koji žele najpre da zarade a tek potom da filozofiraju. Posebno je namenjen onima koji do sada nisu našli ni vremena ni prilike da se udube u proučavanje načina na koje mogu doći do dodatne zarade, ali koji ŽELE REZULTATE bez previše učenja i zalaženja u procedure pomoću kojih se do tih metoda došlo...

ZDRAVLJE, bez njega sve je NIŠTA! Sam po sebi, novac ne čini ljude srećnim. Možete pokrenuti izvanredne biznise, napraviti puno novaca, ali ako po tom putu izgubite i zanemarite zdravlje sve će postati besmisleno.

Kaže se da je zdravlje kruna koju na glavi zdravog čoveka može da vidi samo bolestan čovek! Zato su teme vezane za zdravlje jedne od važnih potpora na kojima je zasnovan Start Centar.

Uredništvo Start Centra

Urednistvo Mileusnic SC-a

Nebojša Mileusnić

Administrator & Podrška

Urednistvo Stojanovic SC-a

Saša Stojanović

Menadžment & Podrška

Rekli su o Start Centru

Posetite našu facebook stranicu:

Podstičemo obične, prosečne ljude da preduzetništvom i radom od kuće obezbede više novca i kvalitetniji životni stil.